Scholengemeenschap TISM te Bree

Nieuwbouw laslokaal

Theo Bemelmans, technisch adviseur Lassen Mechanica bij TISM:

“Op onze school wilden we een nieuwe lasafdeling laten bouwen en inrichten. Deze klus heeft Las Center voor ons uitgevoerd. Tot volledige tevredenheid.

Het ging om een omvangrijk project, met veel overlegmomenten tussen Las Center en mijzelf en andere stafleden van onze school.

Elk overleg was positief, de medewerkers van Las Center hebben duidelijk verstand van zaken én van klantgericht werken. Alle uitgevoerde werken zoals leidingwerk, plaatsen van de lascabines, afzuiging en de aankoop van onze lastoestellen zijn steeds verlopen zoals onderling afgesproken.

Ook nu de werken zijn afgerond blijven wij zeker de goede contacten met Las Center onderhouden. Las Center is een waardevol partner voor onze school gebleken.”

Bio-Incubator Leuven NV

Leidingwerk laboratoria

Leen Piedfort, manager bij Bio-Incubator:

“Bio-Incubator Leuven geeft onderzoeksgedreven biotechbedrijven een duwtje in de rug door hen hoogtechnologische multifunctionele kantoor-  en laboratorium infrastructuur aan te bieden en hen op logistiek en technisch vlak te ondersteunen.

Chemische labo’s zijn zeker niet zonder risico. De veiligheid , de kwaliteit en de efficiëntie van de gasinstallaties in de labo’s dient continu gewaarborgd te worden. Bio-Incubator doet hiervoor sinds zijn opstart in 2006 een beroep op Las Center.

Zij zorgen voor de installatie van de verschillende gassen in alle nieuwe labo’s en staan in voor de aanpassingen van bestaande installaties, indien gewenst. Met hun ervaring en kennis is Las Center expert in gasinstallaties. Dit van de ontwerpfase tot en met de operationele fase.


Het management van Bio-Incubator Leuven en de bedrijven die er gehuisvest zijn, zijn uiterst tevreden over de klantgerichte en flexibele service, de kwalitatieve uitvoering en de vriendelijke en professionele werknemers van Las Center.”

Provinciale Secundaire School Bilzen te Munsterbilzen

Renovatie laslokaal

Luc Valkeneers, technisch directeur PSSB:

“Het is nu al vijf jaar dat we samenwerken met Las Center en dit op een zeer fijne en professionele manier. De voordelen van een samenwerking met Las Center:

  1. Zeer snelle opvolging van vragen en bestellingen
  1. Professionele, vriendelijke vertegenwoordigers en personeel
  1. Professionele bijstand en degelijk advies over lastoebehoren
  1. Fijne samenwerking bij infodagen en opendeurdagen
  1. Fantastische ervaring bij het inrichten en uitbouwen van een modern lasatelier
  1. De aangeboden gereedschappen, lasposten en materialen zijn van een zeer degelijke kwaliteit en prijsgunstig
  1. Eigen hersteldienst
  1. Firma met vestiging in de buurt

In het verleden hadden we met andere firma’s steevast de indruk dat we als technische school op de laatste plaats kwamen. Dit is bij Las Center geenszins het geval!”.