ONS INSTALLATIEBEDRIJF

Distributienetwerken voor gassen en perslucht van uitzonderlijk hoog niveau. Dat is wat Las Center als installatiebedrijf u biedt. Daarbij gaan we voor absolute kwaliteit. Alleen het allerbeste en veiligste leidingsysteem vinden wij goed genoeg voor onze klanten. En dat waarderen zij. Niet voor niets weten gasleveranciers, ziekenhuizen, laboratoria, bouwbedrijven, scholen, metaalverwerkers en tal van andere bedrijven uit geheel België ons te vinden. Al sinds 1957. We hebben ons destijds in snel tempo ontwikkeld tot een gerespecteerde speler in de markt van ‘Lassen en Gassen’ en groeien elk jaar verder. Onze focus blijft daarbij nadrukkelijk op kwaliteit en service gericht.

TECHNISCHE GROOTHANDEL

De beste kwaliteit is niet alleen kenmerkend voor onze diensten, maar zeker ook voor ons productaanbod. Zoekt u een expert voor advies over en aanschaf van hoogwaardige lasapparatuur, snijapparatuur, afzuigapparatuur en toebehoren? Dan is Las Center uw professioneel partner. Direct vanuit ons magazijn leveren we meer dan honderdduizend verschillende producten. Dat het hierbij enkel om producten van de allerbeste kwaliteit gaat, is voor ons een vanzelfsprekendheid. Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar in de showroom, voor advies, demonstratie en verkoop.

KWALITEIT EN VEILIGHEID VOOROP

Las Center stelt kwaliteit absoluut voorop. Ons team bestaat dan ook enkel uit goed opgeleide, ervaren en gedreven medewerkers. Onze medewerkers werken elke opdracht met de juiste kennis van zaken af, tot in de allerkleinste puntjes. Ook factoren zoals veiligheid en hygiëne hebben onze voortdurende focus.

Tijdens de uit te voeren werkzaamheden beperken we eventuele risico’s (zoals rook, brand, ontploffing, spatten, stroom of straling) altijd tot een absoluut minimum. Dat kan uiteraard alleen door alle mogelijke veiligheidsvoorschriften zorgvuldig na te leven. Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van alle geldende normen en ze passen die ook nauwgezet toe.

Las Center garandeert als professioneel partner een feilloze aanpak van elk installatieproces. Wij zorgen ervoor dat uw installatie tiptop in orde is én blijft. Ook na de inwerkingstelling staan we uiteraard paraat om alle installaties in perfecte staat te houden. Om een optimale veiligheid te verzekeren, werken onze medewerkers enkel met degelijk gekeurd gereedschap van de beste kwaliteit en in perfecte staat. Daarbij stellen we altijd de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen ter beschikking.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Onze experts volgen de markt op de voet. We blijven via scholingen, lezingen en cursussen voortdurend voorop lopen in kennis. We maken steeds gebruik van de allernieuwste ontwikkelingen en technieken.